Wie zijn wij

OPRICHTING
De Geus Projecten & Advies BV is medio 2007 opgericht door Robert de Geus. Hij is enig aandeelhouder van de BV. Voor die tijd werkte Robert zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven. Vanwege een breed netwerk aan contacten en de behoefte om met de opgedane kennis en ervaring voor verschillende organisaties te kunnen werken, is hij zijn eigen bedrijf gestart. Onlangs heeft ter verbreding van zijn algemene kennis nog in juni 2009 een studie HBO-Rechten met goed resultaat afgerond aan de Inholland Hogeschool Rotterdam.

ERVARING
De Geus Projecten & Advies BV heeft haar klanten veel te beiden. Operationele, leidinggevende, bestuurlijke en beleidsmatige kennis en ervaring in zowel de private als in de publieke sector. Als tijdelijke ondersteuning in de vorm van losse opdrachten of voor de (langere) duur van een bepaalde (project)periode. En dat tegen een redelijke vergoeding.

De meeste kennis en (management)ervaring is in de afgelopen 20 jaar opgedaan in de afval- en reinigingsbranche. Maar ook in de wereld van intercontinentale verhuizingen en –expeditie, als executief ambtenaar van politie en in leidinggevende functies voor het bedrijfsleven en de overheid. Samen met de hoeveelheid uiteenlopende opdrachten voor verschillende bedrijven en gemeenten zorgen deze ervaringen ervoor dat bij De Geus Projecten & Advies BV een sterk gevoel bestaat voor bestuurlijke verhoudingen, klantgerichtheid, integriteit, doorzettingsvermogen en een no-nonsens mentaliteit.

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET!

Omdat onze klantenkring onze persoonlijke werkwijze en betrokkenheid erg waardeert, staat een groeiend netwerk van consultants of freelancers bij ons niet op de eerste plaats. Bij ons bent u van intake tot afronding van de opdracht verzekerd van de inzet die u graag in huis heeft. Altijd volgens afspraak en overeenkomstig uw doelstellingen. Geen verassingen, tegenvallers of invallers.